Nieuwe versie van Twitter nu voor iedereen beschikbaar

In december van vorig jaar lanceerde Twitter een nieuwe versie van hun populaire programma. Deze versie was oorspronkelijk enkel en alleen beschikbaar voor mobiele telefoons en via het mobiele web. Zo was er voor gebruikers een Twitter voor de iPhone en een Twitter voor de gebruikers van het Androidsysteem ter beschikking. Omdat het nieuwe systeem zonder meer een schot in de roos bleek te zijn, heeft Twitter de afgelopen weken niet stilgezeten en hebben ze de nieuwe versie nu ook beschikbaar gemaakt op Twitter.com. Dit betekent dat de nieuwe versie voor iedere gebruiker, mobiel of niet, toegankelijk is. Hier zijn alvast enkele voordelen van de nieuwe applicatie.

Zo laat de nieuwe versie van Twitter zijn gebruikers toe om eender welke tweet op de tijdsbalk aan te klikken. Na het aanklikken, verschijnt vervolgens een overzicht van gerelateerde foto’s, video’s, retweets, favorieten en nog veel meer. Hierbij werd ook een Twitter shortkey toegevoegd. Zo kan de Twitteraar door op de letter L te drukken alle opengevouwen Tweets met één klik weer sluiten.

Connect is een nieuw menu binnen Twitter dat als het ware de motor achter jouw conversaties wordt. Binnen het Connectmenu gaat men kunnen nagaan wie jou gevolgd of vermeld heeft, wie op jouw Tweet geantwoord heeft of wie een van jouw Tweets bij zijn of haar favorieten heeft geplaatst. Via de shortkey “GC” spring je meteen het Connectmenu binnen.

Naast Connect werd er ook een menu met de naam Discover ontwikkeld. Dit menu brengt je in contact met allerhande leuke en nuttige informatie die bovendien op maat gemaakt is. Discover gaat namelijk rekening houden met jouw interessesfeer. De aangeboden informatie is gebaseerd op jouw locatie, op de mensen en onderwerpen die je volgt en op wat er in de wereld gebeurt. Even “GD” typen, brengt je binnen het Discovermenu.

Tot slot is het via de nieuwe Twitter ook enkel en alleen nodig om één lijntje code te kopiëren en kleven om jouw Tweets op een website te laten verschijnen en kun je ook een dynamische rondleiding krijgen om de nieuwste Twitter tot in de details onder de knie te krijgen.

Directadmin PhpMyAdmin