Zoekmachinewedstrijd NuCash.nl

Mkbconnect.net is een internetbedrijf dat al sinds 2008 bestaat. Mkbconnect.net is een specialist in het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Daarnaast kan Mkbconnect.net ook een marketingstrategie voor uw bedrijf ontwikkelen voor op het internet. Bovendien is het zo dat u bij Mkbconnect.net direct uw hosting kunt regelen. Wanneer u graag social media zou willen gebruiken voor uw website, maar u weet niet goed hoe dan kunt u Mkbconnect.net hiervoor inschakelen. Ook voor zoekmachine optimalisatie bent u bij Mkbconnect.net aan het juiste adres. Kortom: voor alles op het gebied van websites bent u aan het juiste adres bij Mkbconnect.net.

Kort geleden startte er een zoekmachinewedstrijd op zoekmachinewedstrijd.nl. Omdat Mkbconnect.net wil bewijzen hoe goed haar service is, besloot de eigenaar van Mkbconnect.net om mee te doen aan deze zoekmachinewedstrijd die georganiseerd wordt door NuCash.nl. Het doel van de wedstrijd is om zo hoog mogelijk komen te staan in Google met zoekwoorden die NuCash.nl bekend zou maken op 24 januari 2011. De wedstrijd loopt tot 24 maart 2011 om 12.00 uur. De pagina die op dat moment het hoogste staat in Google is de winnaar van deze zoekmachinewedstrijd.

Mkbconnect.net heeft toen het domein NuCash.eu geregistreerd om deel te nemen aan de zoekmachinewedstrijd. Er is een simpele maar doeltreffende website gemaakt om deel te nemen aan de zoekmachinewedstrijd van NuCash.nl. Op 24 januari 2011 werden om 12.00 uur de zoekwoorden bekend gemaakt waarop gescoord moet worden. Deze zoekwoorden zijn NuCash.nl fantastico ledlights. Vanaf het moment dat de zoekwoorden NuCash.nl fantastico ledlights bekend werden gemaakt is de eigenaar van Mkbconnect.net  – en dus ook van NuCash.eu – bezig met het optimaliseren van NuCash.eu om maar zo hoog mogelijk te scoren met de zoekwoorden NuCash.nl fantastico ledlights in deze zoekmachinewedstrijd.

Mocht Mkbconnect.net in de prijzen vallen met de zoekwoorden NuCash.nl fantastico ledlights op het domein NuCash.eu dan wordt de gewonnen prijs geheel geschonken aan een goed doel. Welk goed doel dat gaat worden, moet nog worden bepaald. De bezoekers van NuCash.eu kunnen in een poll aangeven welk goed doel zij graag blij zouden maken met het geld. Via Twitter zijn enkele goede doelen genomineerd die kans maken op een eventuele prijs die NuCash.eu wint in de zoekmachinewedstrijd. De goede doelen die genomineerd zijn, zijn Stichting Kansen voor Oeganda, De boodschappenplusbus, Stichting Buru Nyakwere Nederland, The Soup Kitchen, Alpe d’HuZes en Ubuntu Theatre Organisation.

Directadmin PhpMyAdmin