Website ontwikkeling

Bedenk een concept

Je hebt een bedrijf, maar hoe wil je dit op het internet laten zien? Het is belangrijk om een goed concept te bedenken voor je website. Zo kun je beter inzien wat je doelgroep is en hoe je de site eruit wilt laten zien. Een goede domeinnaam is ook van belang, omdat mensen het moeten onthouden. Tevens is het beter voor zoekmachines wanneer de domeinnaam overeen komt met de inhoud van de site.

Ontwerp een design

Het design kan een website maken of breken. De layout van een website moet duidelijk en overzichtelijk zijn. De informatie moet makkelijk teruggevonden kunnen worden en het is aan te raden om rustige kleuren te kiezen, die wel overeen komen met het doel van de site. Eventueel kun je ook een logo of banner ontwerpen die bij de rest van de site past, om zo meer eenheid te krijgen.

Website bouwen

Het bouwen van een website wordt gedaan door middel van codes. Ook kun je scripts gebruiken waarbij je gemakkelijker nieuwe content kunt toevoegen aan je site. Er zijn kant-en-klare scripts zoals WordPress en Magento die je kunt gebruiken. Ook kun je een geheel eigen script (laten) maken, dat volledig bij je wensen van de website past.

Zoekmachine optimalisatie

Om gevonden te worden in zoekmachines, moet je gebruik maken van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO. Wanneer je dit op de juiste manier toepast zul je hoger in zoekmachines komen te staan. Hierdoor kun je bezoekers krijgen en dus je klantenkring gemakkelijk uitbreiden. Zoekmachine optimalisatie kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld de techniek van de website, de teksten die op de site staan en koppelingen vanaf andere sites.

Websites onderhouden

Als je een website voor je bedrijf hebt gemaakt, dan ben je nog niet klaar. Het is ook van groot belang dat je de site goed blijft onderhouden. Zo blijf je bezoekers trekken. Je klanten zullen immers geen reden hebben om terug te komen als er jaren dezelfde teksten staan. Plaats daarom nieuwsberichten of speciale acties, om je klanten te lokken en uit te nodigen vaker te komen. Het onderhouden van je website is ook belangrijk om hacken tegen te gaan. Immers veranderen de technieken constant en moet je dus blijven updaten om je website veilig te houden.

Hulp bij websites ontwikkelen

Als ondernemer heb je misschien helemaal geen kaas gegeten van websites ontwikkelen. Toch wil je een website voor je bedrijf, omdat je hierdoor meer informatie kunt verschaffen aan je klanten en ook je klantenkring kunt vergroten. Wanneer je geen kennis of tijd hebt om een website te ontwikkelen, dan kun je dit ook laten doen bij Mkbconnect.net

Mkbconnect.net zal je helpen met het gehele proces, of met de dingen waar je hulp bij nodig hebt. Alles gaat uiteraard in overleg, zodat je nooit voor vreemde verrassingen komt te staan.

Directadmin PhpMyAdmin