Design ontwerpen

Waar moet je op letten bij een goed design?

Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je website er goed uit ziet. Het moet duidelijk zijn wat er op de website is te zien en wat je doelgroep is. Wanneer je als bedrijf een bepaald product verkoopt of een dienst levert, dan wil je niet dat je website een hele andere uitstraling heeft. De site moet er professioneel en betrouwbaar uitzien. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door rustige kleuren te gebruiken en voor een mooi bedrijfslogo te zorgen. Als een site er strak en overzichtelijker uitziet, dan zullen bezoekers alles al veel serieuzer nemen en zelfs eerder geneigd zijn zaken met je te doen. Chaos betekent eigenlijk direct dat je minder bezoekers op je website zult krijgen. Dit is iets wat je natuurlijk wilt voorkomen wanneer je reclame maakt voor je bedrijf.

Wat wil je voorkomen op je website?

Zoals gezegd wil je geen kleuren die afleiden of die er niet professioneel uit zien op je website. Je wilt daarbij ook voorkomen dat mensen niet weten waar ze de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Zorg dat alles binnen een of twee muisklikken is te vinden en zorg dat het logisch is. Je wilt niet dat mensen iets verwachten wanneer ze ergens op klikken, maar dat de betreffende informatie ergens anders te vinden is. Het menu moet ook duidelijk zijn en niet verstopt zitten op de website. Voorkom tevens erg veel reclame. Hoe meer reclame, hoe onduidelijker en chaotischer een website wordt.

Logo en banners

Het logo van de website en de banners die mensen op andere sites kunnen zetten om reclame te maken voor je bedrijf, moeten afgestemd zijn op de website. Een logo in compleet andere kleuren past niet bij de rest van de site. Wanneer je al een bedrijfslogo hebt, zul je hier dus rekening mee moeten houden bij het design van je website. Eventueel kun je er ook voor kiezen om je eigen bedrijfslogo te veranderen. Dit kan door een geheel nieuw ontwerp te maken, maar ook door de kleuren van het huidige logo aan te passen.

Design laten ontwerpen

Ben je zelf niet goed in het ontwerpen van een design voor je website? Dat is geen enkel probleem. Bij Mkbconnect.net zijn webdesigners in dienst die volledig naar je wensen werken. Je kunt precies aangeven wat het doel van je website is. Wil je producten verkopen of diensten aanbieden? En wat voor een producten of diensten zijn dit precies? Ook wordt er geluisterd naar je wensen. Er zullen ongetwijfeld voorkeuren zijn. Tevens zullen de medewerkers binnen het beschikbare budget blijven. De designers maken een ontwerp van een layout en eventueel ook een logo of banner dat bij de website past.

Directadmin PhpMyAdmin