Nieuwe site live!

De website Mkbconnect.net is volledig aangepast en bevat informatie voor midden klein bedrijven. Op de website kun je meer lezen over de diensten die we aanbieden. We kunnen bijvoorbeeld helpen om uw bedrijf te promoten via sociale netwerken. Ook met andere promotie kan worden geholpen. Denk bijvoorbeeld aan adverteren met reclamebanners, of door speciale acties voor je bedrijf te bieden.

Promotie voor je website kan natuurlijk alleen wanneer er ook werkelijk een zakelijke website nodig. Om een website te kunnen maken, dien je over de juiste kennis te beschikken. Bij Mkbconnect.net krijg je het juiste advies en de hulp om een goede website te bouwen. Deze website is dan volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook kun je hulp krijgen bij het updaten van je website, zodat de laatste nieuwsberichten er ook op zullen staan en de site optimaal beveiligd is tegen hackers en spamrobots.

Op Mkbconnect.net kun je tevens het portfolio bekijken, zodat je kunt zien welke websites eerder zijn gemaakt. Zo kun je een goede indruk krijgen van de kwaliteiten en kennis die Mkbconnect.net in huis heeft. Lees ook zeker de teksten waarin duidelijk wordt welke diensten Mkbconnect.net biedt voor je bedrijf en wat de voordelen hiervan zijn.

Neem vooral de tijd om de vernieuwde website goed te bekijken. Heb je interesse in onze diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Je kunt ook vrijblijvende informatie opvragen om te kijken wat Mkbconnect.net voor jouw specifieke situatie kan betekenen. Je kunt hulp vragen bij specifieke diensten, maar ook een volledige website laten bouwen. Er wordt ook altijd gekeken naar het budget, zodat je niet voor vreemde verrassingen komt te staan.

Directadmin PhpMyAdmin