Twitter houdt volgende week geheimzinnig evenement met ontwikkelaars

Het is misschien een tijdje stil geweest rond Twitter, maar de mensen achter Twitter zelf hebben blijkbaar niet stilgezeten als we de nieuwsberichten mogen geloven die vandaag de wereld werden ingestuurd. Met een waas van mysterie kondigde Twitter vandaag immers aan dat ze verschillende ontwikkelaars hebben uitgenodigd op een evenement in hun hoofdkwartier. Een evenement dat volgende week zal plaatsvinden en waar de ontwikkelaars voor de eerste maal kennis zullen kunnen maken met enkele nieuwe opties en functies van Twitter.

Het evenement dat volgende week dinsdag van half 7 tot 9 uur ’s avonds lokale tijd zal plaatsvinden, is enkel en alleen bedoeld om de ontwikkelaars op de hoogte te stellen. Op het evenement zal geen media aanwezig zijn, zo verduidelijkte Twitter nog.

Het bedrijf gaf in zijn persbericht ook aan dat er momenteel geen verdere details over het evenement en de inhoud zullen gedeeld worden, maar wilde nog wel aangeven dat de zaken die besproken zullen gaan worden op de mobiele markt gericht zullen zijn.

“We hebben lange tijd aan verschillende nieuwe en opmerkelijke functies voor ons Twitter-platform gewerkt en we willen deze nieuwe functies graag met jullie delen,” zo meldde Jason Costa van Twitter op de developer website van het bedrijf.

Het is dus nog koffiedik kijken wat er precies zal besproken worden en wanneer deze nieuwe functies ook daadwerkelijk tot bij de gebruikers zullen komen. Nu de ontwikkelaars zijn uitgenodigd, zal het echter niet lang duren vooraleer ook de rest van de wereld van de nieuwe functies op de hoogte zal gesteld worden. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar deze nieuwtjes. Iets waar we al langere tijd op zaten te wachten.

Twitter werd vorige week nog 7 jaar. Doorheen deze 7 jaar ontwikkelde het programma zich tot een stevige speler op de sociale mediamarkt met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers en meer dan 400 miljoen gepubliceerde tweets per dag.

Directadmin PhpMyAdmin